نکته قابل توجه آنست که هرکسی می تواند با در اختیار داشتن لوازم و مواد ساده ای در خانه شمعی با سلیقه خود بسازد که خیلی مقرون به صرفه تر از خرید شمع است. ما در این مقاله سعی داریم

آموزش شمع فانتزی و آموزش شمع تزیینی را به صورت مرحله به مرحله ارائه دهیم.
ادامه مطلب

 

آموزش ساخت شمع فانتزی

برای این کار نیاز به مواد و تدارکات زیادی ندارید. فقط کافی ست مقداری پارافین جامد یا مات، فیتیله و یک قالب شمع داشته باشید. می توانید از قالب های ساده ای مثل شیشه سس یا مربا و یا حتی قوطی های آب میوه استفاده کنید.

وسایل شمع سازی

برای شروع باید پارافین را در یک ظرفی که نمی خواهید از این به بعد از آن استفاده کنید ذوب کنید البته باید به این نکته توجه کرد که برای ذوب کردن پارافین باید از روش بن ماری استفاده کنید. پس یک ظرف را از آب پر کنید وقتی به جوش آمد پارافین را که از قبل با چاقو خرد کرده اید در یک ظرف جداگانه روی آب در حال جوش بگذارید تا ذوب شود. 

گرم کردن پارافین


موقع ذوب شدن پارافین این نکته خیلی مهم است که دمای آن بالاتر از 90 تا 100 درجه سانتی گراد نرود چرا که در این صورت ممکن است پارافین خراب شود و کیفیت شمع پایین بیاید. برای این کار باید داخل پارافین دما سنج بگذاریم تا دمای آن بالاتر نرود یا اینکه می توانیم مدام آنرا با قاشق هم بزنیم و به محض اینکه پارافین ذوب شد آنرا از روی حرارت برداریم. اگر می خواهید شمع رنگی داشته باشید در این مرحله می توانید رنگ مورد نظر خود را به پارافین اضافه کنید و مخلوط کنید.


حالا به مرحله نهایی شمع سازی رسیده اید که مهمترین و حساس ترین مرحله در ساخت شمع فانتزی است چرا که در این مرحله است که شما می توانید نوع شمع خود را اعم از شمع ژله ای یا شمع یخی و ... تعیین کنید . ولی ما در این آموزش از پارافین بدون رنگ و به صورت ساده استفاده کردیم.

حالا وقت آن است که قالب شمع را با سلیقه خود آماده کنید. قالب باید کاملا تمیز و خشک باشد. سپس فیتیله را به اندازه دو برابر قد شیشه ببرید و آنرا با استفاده از چسب حرارتی یا یک تکه چسب کاغذی به ته قالب بچسبانید تا کاملا فیکس شود. بالای فیتیله هم باید در قسمت وسط فیکس شود در اینجا از یک چوب بستنی که وسطش سوراخ شده استفاده می کنیم و فیتیله را از سوراخ رد می کنیم .

حالا وقت آن است که پارافین ذوب شده را در قالب بریزید و منتظر بمانید تا خنک شود. مراقب باشید که برای خنک شدن شمع، آنرا در یخچال و فریزر نگذارید چون در این صورت به آن شک وارد می شود و ترک می خورد.


بعد از خشک شدن می توانید اضافه ی فیتیله را با قیچی ببرید.